Tue, Mar 23 | Online Event

Онлайн дебат на тема „Перспективи и предизвикателства пред българската външна политика”

„Политическа и гражданска обсерватория“ има удоволствието да Ви покани на ОНЛАЙН ДЕБАТ, организиран съвместно с „Студентска асоциация за изследване на международните отношения“ /САИМО/,„ЕГО ПОЛИТИКО“ (УНСС), „Студентски клуб на политолога“ (СУ), „Студентски дипломатически клуб“ (СУ).
Registration is Closed

Time & Location

Mar 23, 2:00 PM GMT+2
Online Event

About the Event

На 23.03.2021 г. от 14:00 часа „Студентска асоциация за изследване на международните отношения“ /САИМО/ има удоволствието да Ви покани на ОНЛАЙН ДЕБАТ, организиран съвместно с „ЕГО ПОЛИТИКО“ при УНСС, „Студентски клуб на политолога“ /СКП/ при СУ „Св. Климент Охридски“, „Студентски дипломатически клуб“ /СДК/ при СУ „Св. Климент Охридски“ и „Политическа и гражданска обсерватория: миграция, дигитализация, климат” на тема: 

„Перспективи и предизвикателства пред българската външна политика”.

 Основните теми, които ще бъдат разгледани по време на събитието са: ✓ Европейска интеграция на Западните Балкани; ✓ Бъдещите отношения между Република България и Република Северна Македония; ✓ Механизмът за възстановяване и устойчивост на ЕС; ✓ Пактът за миграцията и убежището на ЕС и българската позиция

Обединени от каузата за информираност и отговорност на избора, който студентите ще направят на парламентарните избори на 4.04.2021г, организациите в НПО – сектора, занимаващи се пряко със сферата на международните отношения и външната политика, искат да поставят акцент върху теми, които се превръщат във все по-важни приоритети във външнополитическия дискурс на България. Събитието ще се излъчва на живо и всеки, който иска да вземе информиран избор, ще има възможност да зададе въпросите си. Очаквайте съвсем скоро информация, кои ще бъдат представителите на политическите партии!

Поканени са представители от: - КП “ГЕРБ” и “СДС” - КП “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” - ПП “ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ” - КП “ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - ОБЕДИНЕНИЕ“ - КП “ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”

Призоваваме всеки, който има интерес към външната политика в страната и информирания избор, да вземе участие и да зададе своите въпроси.

Registration is Closed

Share This Event

 
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

©2020 by Policy and Citizens’ Observatory: Migration, Digitalization, Climate.